Lej Piemonte Vinotek til din fødselsdag eller venneaften. Du bestemmer (næsten;)

Som noget helt nyt, kan du nu leje Piemonte Vinotek for en dag eller aften – eller begge dele – så du kan invitere venner, kollegaer eller familien på et ekstraordinært event med mad, vin, øl, foredrag eller hvad-du-ønsker. Vi forsøger at opfylde dine drømme – eller give dig selv mulighed for at udforme eventet, hvor vi bare stiller vores rustikke og hyggelige lokaler til rådighed.

Nyd din fest i hyggelige og rustikke omgivelser. Se fotos her:

Work-shop non alcoholic! Ja det kan vi også arrangere. Vi har velsmagende bobler med og uden alcohol, og har brugervenlig espresso maskine til din rådighed. Vi kan også sørge for friske frokost-sandwich og speciallavet kaffe, der bliver serveret i en nærmere aftalt tidsperiode.

Så kontakt os for at høre mere. Der er ca. 23 siddepladser i vinoteket. Til worshops vil et optimalt antal personer være mellem 6 til 16.

Priser fra 1.500 kr. for dags-worshop.

… eller middag med stil?

Er du ude på at give familien eller vennerne en ekstraordinær oplevelse? Så lej vinoteket med eller uden kok, og med eller uden (egen) vin. Du bestemmer. Vi vil gøre vores ypperste for at gøre din aften helt særlig:)

Vi glæder os til at høre fra dig. Kontakt Michael Svane på 5195 6565.

Privat-arrangementer starter fra kun 1.200 kr.

Se vores forside for flere fotos.